Tamjanika
 

   Sorta crna tamjanika kojom je Bukovo proslavljeno i koje je ovde nedostižnog kvaliteta, vrednim radom učenika, znanjem i marljivošću zapošljenih stručnjaka, uz poštovanje tradicije, pretače se u vino nedostižnog kvaliteta. Tamjanika je pitko i harmonično vino, veoma prijatnog ukusa i mirisa i posebne slasti koja potiče od neminovnog ostatka neprevrelog šećera. Obrano i prerađeno grožđe u širi sadrži 28-30% šećera. Nakon završetka fermentacije i pretvaranja šećera u alkohol, od njega se dobija vino jačine 14-17 maligana. Tamjanika je izuzetno jako vino neponovljivog ukusa koje vam u preporučujemo umerenim količinama kao preventivu kod kardiovaskularnih i duševnih oboljenja. Većini koja je ikada probala tamjaniku, ona je postala omiljeno vino. Bila je omiljeno vino i našeg najvećeg hedoniste – Josipa Broza Tita.


Beli burgundac
 

   Beli burgundac je sorta za dobijanje belog visokokvalitetnog vina. Grozd belog burgundca je karakterističan po svojoj žuto-zelenoj pokožici bobica u kojima se sakupi od 20 do 22% šećera. Dobijeno vino sadrži 12 do 13% alkohola i 5 do 6 promila kiseline.
Vino je pitko, osvežavajuće, sa prijatnim ukusom. Ove osobine vina, preradom grožđa sa Bukovskog brda, maksimalno se ostvaruju u vinskom podrumu škole, o čemu govori i velika potražnja ovog vina od strane potrošača.


Rajinski rizling
     Rajinski rizling je sorta za visokokvalitetna i vrhunska vina. Grozd sa bobicama je zeleno-žute boje sa 20 do 24% šečera u širi. Prevrela šira daje vina sa 11 do 14% alkohola i ukupne kiseline 6 do 8 promila.
Vino je pitko, harmonično, ukusno, sa veoma prijatnim mirisom. Sa starenjem, od druge godine pa nadalje, vino dobija na aromi i svim ostalim osobinama koje ima visokokvalitetno vrhunsko vino.


Rakija
     Podrum škole proizvodi veoma kvalitetne rakije:lozovu, komovu i voćnu. Voćna rakija se spravlja od krušaka, breskvi, jabuka i šljiva. Rakije su prijatnog ukusa i mirisa sa 48-52 maligana.