UPUTSTVO ZA FORMIRANJE PONUDE ZA IZVOĐENJE EKSKURZIJE UČENIKA U INOSTRANSTVU, U ŠKOLSKOJ 2016/2017. GODINI.

 

 

SVETI TRIFUN 2017


U duhu dosadašnje duge tradicije obeležili smo školsku slavu Svetog Trifuna. Nadamo se da će zaštitnik vinogradara doneti još jednu plodnu godinu našoj školi.

       

   
   
UGLEDNI ČAS 2017

Uspešno održan ugledni čas u januaru, na temu algoritam saobraćaja. Koji je održala profesorka Angelina Bogić.

 
 

 

DONACIJA


U sklopu realizacije projekta PODRŠKA EU srednjem stručnom obrazovanju dobili smo deo opreme namenjene za obradu zemljišta čiji je korisnik naša škola. Sadilicu za luk i balirku za seno marke Machio Gaspardo S.p.
      

   
TRADICIONALNO OBELEŽENA SLAVA SVETI SAVA


Dana 27. januara 2017. godine tradicionalno je obeležena školska slava Sveti Sava. Za učenike i zaposlene postavljena je slavska trpeza. Sveštenstvo je uz slavsku sveću lomilia kolač.

       

   
   
NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI


Novogodišnji paketići za naše najmlađe

 

       

RIGOLOVANJE

 

Rigolovanje zemljišta za podizanje novog zasada crne tamjanike.

      

 

DEČJA NEDELJA 2016.

 

   
„Neću da brigam, hoću da se igram“ ovogodišnji je moto dečje nedelje održane od 3. do 7. oktobra 2016.g.. Tokom nedelje učenici su imali prilike da učestvuju na sednici Đačkih parlamenata svih osnovnih i srednjih škola, održanoj u Narodnoj biblioteci „Dositej Obradović“ sa temom „Uloga biblioteke u kulturnom životu mladih. Takođe, predstavnici parlamenta su posetili Opštinu Negotin, upozali se sa radom opštinske uprave, posetili kabinet predsednika i iz svog ugla predstavili probleme, potrebe i predloge unapređenja školskog života. Petak je bio dan zamene uloga, kada su deca imala priliku da se oprobaju u profesijama nastavnika, stručnih saradnika, tetkica i ostalih zaposlenih u školi. U vedroj i veseloj atmosferi istog dana, sa kreativnim produktima učenika, učestvovalo se i na Dečjem vašaru.
   
   
       
PRILOG NA RTS-u


Radio televizija Srbije napravila je prilog o našoj školi i o našoj jedinstvenoj CRNOJ TAMJANICI

 

      

preuzeto sa RTS-a

 

BERBA

 

   
   
   

 

 

REKONSTRUKCIJA KROVA FISKULTURNE SALE I PODRUMA

 

 
 

 

 

SPISAK UDŽBENIKA ZA OBRAZOVNE PROFILE ŠKOLSKE 2016/2017
 
UDŽBENICI ZA VETERINARSKOG TEHNIČARA
UDŽBENICI ZA PREHRAMBENOG TEHNIČARA
UDŽBENICI ZA TEHNIČARA ZA INDUSTRISKU FARMACEUTSKU TEHNOLOGIJU
UDŽBENICI ZA POLJOPRIVREDNOG TEHNIČARA

 

 

Nastavni plan za sve obrazovne profile

 

 

MATURANTI TEHNIČARI, POLAGANJE PRAKTIČNOG DELA

VETERINARI
PREHRAMBENI
POLJOPRIVREDNI
REZULTATI MATRUSKIH ISPITA , JUN 2016

Rezultati ispita za proveru stručno teoriskih znanja u junskom ispitnom roku 2016

   
Rezultat ispita VETERINARSKI TEHNIČAR Ključ veterinarski tehničar
Rezultat ispita PREHRAMBENI TEHNIČAR Ključ prehrambeni tehničar
Rezultat ispita POLJOPRIVREDNI TEHNIČAR Ključ poljoprivredni tehničar
DAN ŠKOLE 17.05.2016


Svečana akademija

 

       

 

DAN ŠKOLE 17.05.2016

 

Ove školske godine obeležili smo jubilej od 125 godina postojanja škole. Svečanosti smo otpočeli sportskim turnirima i to u odbojci, fudbalu i stonom tenisu za devojke i  momke.  Takmičenja su uveličale i ekipe iz Negotinske gimnazije i Tehničke škole u Negotinu.
Održani su turniri i u šahu kako među učenicima, tako i na relaciji učenici - zaposleni, turnir u badmingtonu,  kao i tradicionalna utakmica u odbojci između ekipe učenika i ekipe zaposlenih.
Mala likovna kolonija pod nazivom „Proleće u Bukovu 2016.g.“ , za učenike osnovnih i srednjih škola dala je ovoj manifestaciji svojevrstan pečat. Učešće su, pored učenika naše škole uzeli i učenici Tehničke pkole, Negotinske gimnazije, a od osnovaca, učenici OŠ „Vuk Karadžić“, OŠ „Branko Radičević“; OŠ „Vera Radosavljević“ i OŠ“ Pavle Ilić Veljko“ Prahovo, u pratnji svojih nastavnika. Izložba nagrađenih, izvanrednih radova organizovana je u holu škole na sam dan proslave.
Tradicionalno je održana i Izložba pasa svih rasa, ove godine sa još brojnijim učesnicima.
Ne bi proslava bila tako posebna i velika da nisu organizovane zabavne aktivnosti za učenike – karaoka žur, igre bez granica. Organizovana su i takmičenja u mozgalicama i izbor za najbolji cvetnii aranžman,  četvrti po redu festival nauke, kao i Dan doma kada su zaposleni i svi učenici imali prilike da vide poetsko scenski nastup pripreman za domijadu u okviru domskih sekcija .
Glavnog dana, 17.maja promovisan je časopis, pohvaljeni su najbolji učenici, program proslave završio se Svečanom akademijom i druženjem gostiju i zaposlenih.  


        

 

 

 

PRVI U REPUBLICI

Sa ponosom objavljujemo da je učenik, četrvrtog razreda obrazovnog profila poljoprivredni tehničar, Mladen Stanojlović osvojio prvo mesto na Republičkom takmičenju iz oblasti poljoprivredne proizvodnje. Takmičenje je održano u Poljoprivrednoj školi u Futogu gde su se u teoretskim znanjima i praktičnim veštinama nadmetali učenici poljoprvrednih škola iz cele Srbije.

      

 

POSETA ROGLJEVU

U okviru blok nastave predmeta preduzetništvo, agrarni turizam i drugih stručnih predmeta, učenici obrazovnih profila poljoprivredni tehničar i tehničar i tehničar horitikulture, u pratnji svojih nastavnika, posetili su Rogljevo. Učenici su imali prilike da vide kako funkcionise jedno stario seosko domaćinstvo, rogljevske pimnice u kojima se prerađuje grožđe, proizvodi i čuva vino. Lepa atmosfera, druženje i ucenje učinili su ovaj dan posebnim.

      

 

PROLEĆNI RADOVI 2016

Iskoristili smo lepo vreme koje pogoduje radovima u voćnjaku i vinogradu.

      

 

SONG 2016

Program ovogodišnjeg nastupa učenika naše škole na SONG-u proklamovao je slobodu, idividualnost, keativnost ali i rizike koje nosi odrastanje. Dramski komad pod nazivom: „Još jedna cigla u zidu“ apelovao je na kritičnost i odgovornost mladih sa porukom da u svemu treba naći meru.
Kako to uvek bude na SONG-u, duh vedrine i mladosti provejavao je probama i nastupom, a učesnici su pokazali svoje talente, sposobnosti i što nam je najdraže i za svaku pohvalu, duh zajedništva, drugarstvo i fer- pley igru.

      

 

 

SVETI TRIFUN


Povodom Svetog Trifuna, sa željom da bude kiše i da grožđe i ove godine dobro rodi, vinograd je osvešten. Simbolički, orezana je loza i presečen slavski kolač. Uz čestitke ovogodišnjem domaćinu slave, poželeli smo da rod ove godine bude mnogo bolji nego prošle.